Добредојдовте на веб страната на Тамидентал

Тамидентал е генерален застапник и дистрибутер на производите на швајцарската фирма CURADEN International.

Од 1972 година па се до денес сите Curaprox производи се откриени, развиени и усовршени во Швајцарија.

Прочитај повеќе

curproxblack03

zabobolka1

Три чекори за расипани заби

Дали знаете дека забите се најцврстиот дел од човековото тело? Но и …