Новости

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

DSC_4520

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува новитетот – црна паста за заби, која без абразивни честички и хемиски состојки за белење ги одстранува пигментациите од забите. За побела насмевка, наместо штетните хемиски состојки, се погрижи активниот јаглен, кој и го дава посебно црниот изглед и боја на пастата. …


iTOP

74827_interview_judith

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија во поглед на одржување на оралната хигиена и зачувување на оралното здравје.


74827_interview_judith

iTOP

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија …

Ciscenje-z-medzbono-scetko-3

Да ги исчистиме просторите помеѓу забите – здравата гингива не крвари

Интерденталната четкичка е едноставна и ефикасна помош за чистење …

zabobolka1

Три чекори за расипани заби

Дали знаете дека забите се најцврстиот дел од човековото тело? Но и …