DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …

parodontalni-zaboluvnja1

Влијание на пародонталните заболувања врз системското здравје

Влијанието на пародонталните заболувања се шири многу подалеку од …

zabobolka1

Три чекори за расипани заби

Дали знаете дека забите се најцврстиот дел од човековото тело? Но и …