ФИКСНИ ОРТОДОНТСКИ АПАРАТИ – совети за одржување орална хигиена

 

talking

Добар разговор и непријатен здив

Дали некогаш сте се нашле во прилика да имате интересен разговор со …

zakaj-dlesni-krvavijo

Да ги исчистиме забите- чистиот заб не се расипува

Сите четки за заби CURAPROX имаат мала глава, со компактно вметнати влакненца. …

DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …