CURAPROX Интердентални производи

Нежни како Вашата насмевка и исто толку ефикасни.

На прагот сте да ја револуционализирате Вашата орална хигиена. Благодарение на CURAPROX интерденталните четки, може да ги зачувате Вашите заби темелно чисти и здрави во текот на целиот живот. Клучот на успехот се интерденталните четки изработени од фино жичано јадро и нежни, флексибилни долги влакна, кои идеално се приспособуваат на анатомијата од интерденталниот простор и потполно го исполнуваат. Правилно аплицираните CPS интердентални четки го чистат целиот критичен интердентален простор, ефикасно и без повреди. CURAPROX CPS интерденталните четки се идеални за употреба на места каде што четката за заби и забниот конец неможат да исчистат.

74827_interview_judith

iTOP

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија …

superdvojec-zobna-scetka-in-medzne-scetke-3

Со цел да постигнете што подбра орална хигиена, Ви препорачуваме да употребите:

Потполна линија за хемиска контрола на забните наслаги со chlorhexidin и …