Контакт

Слободно поставете прашање за се што Ве интересира во врска со услугите што ги нудиме и производите што ги продаваме.

ТАМИДЕНТАЛ, ДОО

Георги Поп Христов 2/2-1М,
1000 Скопје, Р.Македонија

Телефон: +389 2 529 77 83
Факс: +389 2 260 26 70
Мобилен: +389 75 427 183
info@tamidental.com
zabobolka1

Три чекори за расипани заби

Дали знаете дека забите се најцврстиот дел од човековото тело? Но и …

superdvojec-zobna-scetka-in-medzne-scetke-3

Со цел да постигнете што подбра орална хигиена, Ви препорачуваме да употребите:

Потполна линија за хемиска контрола на забните наслаги со chlorhexidin и …