Четки со посебна намена

Curaprox CS 5460 ortho

CS 5460 ortho

Специјална четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна со V засек. Оваа четка за заби на средината има вдлабнатина – V засек…

74827_interview_judith

iTOP

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија …

talking

Добар разговор и непријатен здив

Дали некогаш сте се нашле во прилика да имате интересен разговор со …

vnetje_dlesni

Од гингива која крвари, до пародонтална болест

Од гингива која крвари, често се јавуваат потешки облици на пародонтални …