Четки за возрасниCuraprox CS 5460 Night Edition 2/1

Curaprox-CS-5460-Stars-edition-pakaging

За новата Night Edition колекција, позајмивме некои од 300-те милијарди ѕвезди во нашата галаксија. И во Вашите соништа илјадите меки влакна кои асоцираат на ѕвездено небо ќе допринесат да имате совршена насмевка!!!Curaprox Super duo

Curaprox-superduo-packaging-1

Секој херој има свој помошник. Секако, нашата четка за заби е херој. А што се случува со останатите 30% од површината помеѓу забите, која ниту нашата четка не ја достигнува? Тука на ред доаѓа нејзината помошничка – ултра нежната интердентална четка. Поедноставно, полесно и поефикасно од забниот конец. Четката за заби чисти 70% од површината …

DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …

zakaj-dlesni-krvavijo

Да ги исчистиме забите- чистиот заб не се расипува

Сите четки за заби CURAPROX имаат мала глава, со компактно вметнати влакненца. …

Curaprox-ADS-ustna-voda

По потреба – хемиска контрола на плакот

Кога поради одредени стоматолошки интервенции во усната празнина …