Сонични четки

CURAPROX Hydrosonic

Curaprox-Hydrosonic-4

Чистењето на забите никогаш не било толку нежно и ефикасно- благодарение на испитаните и тестирани CUREN® влакна


zabobolka1

Три чекори за расипани заби

Дали знаете дека забите се најцврстиот дел од човековото тело? Но и …

talking

Добар разговор и непријатен здив

Дали некогаш сте се нашле во прилика да имате интересен разговор со …