Пародонтален гел


zabobolka1

Три чекори за расипани заби

Дали знаете дека забите се најцврстиот дел од човековото тело? Но и …

talking

Добар разговор и непријатен здив

Дали некогаш сте се нашле во прилика да имате интересен разговор со …

vnetje_dlesni

Од гингива која крвари, до пародонтална болест

Од гингива која крвари, често се јавуваат потешки облици на пародонтални …