Раствори за уста


Curasept ADS 212

Curaprox-ADS-212

За продолжена употреба, го спречува настанувањето на плакот, ја надополнува отежнатата орална хигиена кај ортодонтските и протетски изработки …talking

Добар разговор и непријатен здив

Дали некогаш сте се нашле во прилика да имате интересен разговор со …

DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …