Држачи за интердентални четки
DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …

superdvojec-zobna-scetka-in-medzne-scetke-3

Со цел да постигнете што подбра орална хигиена, Ви препорачуваме да употребите:

Потполна линија за хемиска контрола на забните наслаги со chlorhexidin и …