Интердентални четки и сетови

Ciscenje-z-medzbono-scetko-3

Да ги исчистиме просторите помеѓу забите – здравата гингива не крвари

Интерденталната четкичка е едноставна и ефикасна помош за чистење …

74827_interview_judith

iTOP

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија …