CURAPROX Пасти за заби

Паста за заби Curaprox Enzycal 1450

Curaprox-Enzycal-1450-packaging

Нежна паста за заби против кариес. ЛАКТОПЕРОЗЕН СИСТЕМ: Ензимите во составот на пастата го поддржуваат природниот одбранбен механизам на плунката во усната празнина. БЕЗ SLS (содиум лаутрил сулфат): Не пени, ја намалува појавата на афти и не ја дразни слузницата на устата. АНТИКАРИЕС : Ензимите во составот на пастата, заедно со активните флуориди двојно повеќе …


Паста за заби Curaprox Enzycal 950

Curaprox-Enzycal-950-packaging

Нежна паста за заби против кариес. ЛАКТОПЕРОЗЕН СИСТЕМ: Ензимите во составот на пастата го поддржуваат природниот одбранбен механизам на плунката во усната празнина. БЕЗ SLS (содиум лаутрил сулфат): Не пени, ја намалува појавата на афти и не ја дразни слузницата на устата. АНТИКАРИЕС : Ензимите во составот на пастата, заедно со активните флуориди двојно повеќе …


Паста за заби Curaprox Enzycal Zero

Curaprox-Enzycal-Zero-packaging

Балансираниот ENZYCAL – систем во составот на пастата го подржува природниот (анти-плак) одбранбен механизам на плунката во усната празнина. БЕЗ SLS (содиум лаутрил сулфат): Не пени, ја намалува појавата на афти и не ја дразни слузницата на устата. Делува на подобрување на симптомите кај пациентите со сува уста. Компатибилна за пациенти со хомеопатска терапија. ЗА …74827_interview_judith

iTOP

TOP концептот претставува еден нов пристап во современата стоматологија …

DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …