Curaprox CPS 457 pocket set

Curaprox-CPS-457-pocket-set

CURAPROX CPS 457 pocket set содржи: елегантна и функционална кутија со за чување на четките и држачот, држач UHS 450 со клик-затворач и 4 интердентални четки со различна големина – CPS 06, CPS 07, CPS 09 и CPS 011.

CPS Prime

Curaprox CPS Prime

CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна контрола над забниот …

Curaprox-CPS-strong-&-implant

Curaprox CPS Strong & Implant

За нежно, ефикасно и атрауматско чистење на импланти и големи меѓузабни …

Curaprox-CPS-4

Curaprox CPS Regular

CPS Regular интерденталните четки имаат зајакнато жичано јадро и погусто …