Curaprox CPS 555/556 сет

cps_556

CPS 555 Starter kit:

Сет за орална нега (10 CPS интердентални четки, држач за интерденталните четки, четки за заби CS 3960 и CS 1006, IAP сонда)

CPS 556 Demo kit:

Сет за орална нега (15 CPS интердентални четки, држач за интердентални четки, четки за заби CS 5460 и CS 1006, IAP сонда).

CTC 203

CTC 203 чистач за јазик

CURAPROX чистачот за јазик е посебно прифатлив, бидејќи не предизвикува …

Plaqsearch curaprox

PlaqSearch таблети

Таблетки за шмукање. За употреба во ординација или во домашни услови. …