Curaprox CPS Prime

CPS Prime

CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна контрола над забниот плак од интерденталните простори. Изработени се од патентирана CURAL® хируршка жичана легура со голема еластичност и отпорност од кршење Флексибилните и долги влакна оптимално се прилагодуваат на анатомијата од интерденталниот простор и целосно го исполнуваат. Чистат понежно и подобро од вообичаените интердентални четки. CURAPROX prime ја чуваат интактна папилата, не трауматизират и се едноставни за употреба.

Curaprox-CPS-457-pocket-set

Curaprox CPS 457 pocket set

CURAPROX CPS 457 pocket set содржи:

Curaprox-CPS-4

Curaprox CPS Regular

CPS Regular интерденталните четки имаат зајакнато жичано јадро и погусто …

Curaprox-CPS-strong-&-implant

Curaprox CPS Strong & Implant

За нежно, ефикасно и атрауматско чистење на импланти и големи меѓузабни …