Curaprox CPS Strong & Implant

Curaprox-CPS-strong-&-implant

За нежно, ефикасно и атрауматско чистење на импланти и големи меѓузабни простори.

CPS Strong & Implant интерденталните четки имаат долг работен дел и зајакнато пластифицирано жичено јадро, кое ги штити осетливите титаниумски структури.

Curaprox-CPS-457-pocket-set

Curaprox CPS 457 pocket set

CURAPROX CPS 457 pocket set содржи:

CPS Prime

Curaprox CPS Prime

CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна контрола над забниот …

Curaprox-CPS-4

Curaprox CPS Regular

CPS Regular интерденталните четки имаат зајакнато жичано јадро и погусто …