Curaprox CS 1006 single

CS 1006 single

Нема подобар начин за чистење на Вашите заби: чистете заб по заб за да постигнете врвна орална хигиена. Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од Prof. Dr. Jiri Sedelmayer, идеална за соло техника на четкање. Должина на влакната е 6мм.

cs-1009-single

Curaprox CS 1009 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …

curaprox-cssurgical

Curaprox CS Surgical

Исклучително мека, со 12000 ултра нежни, меки и атрауматски CUREN® влакна, …

CS 5460 ortho

Curaprox CS 5460 ortho

Специјална четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна со V засек. Оваа …