Curaprox CS 1009 single

cs-1009-single
Начин на употреба

Нема подобар начин за чистење на Вашите заби: чистете заб по заб за да постигнете врвна орална хигиена. Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од Prof. Dr. Jiri Sedelmayer, за чистење на фиксни ортодонтски апарати, импланти и атачмени, како и изолирани и неправилно поставени заби и мостови. Должината на влакната е 9мм.

CS 5460 ortho

Curaprox CS 5460 ortho

Специјална четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна со V засек. Оваа …

CS 1006 single

Curaprox CS 1006 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …

curaprox-cssurgical

Curaprox CS Surgical

Исклучително мека, со 12000 ултра нежни, меки и атрауматски CUREN® влакна, …