Curaprox CS 1560 soft

CS 1560 soft
Начин на употреба

Единствена и нежна четка со 1560 меки, атрауматски CUREN® влакна кои имаат дебелина од 0,15мм Ø.
Идеална за тие што се навикнати да користат тврди четки за заби. Со помош на CS 1560 четката за заби, овие лица ќе можат полесно да се адаптираат на користење меки четки за заби.

Curaprox-superduo-packaging-1

Curaprox Super duo

Секој херој има свој помошник. Секако, нашата четка за заби е херој. …

curaprox-cs-5460-valentine-edition-doppelpack

Curaprox CS 5460 Love Edition

Нова лимитирана едиција CURAPROX CS 5460 LOVE Edition На Вашите сакани подарете …