Curaprox CS 3960 super soft

Curaprox-CS-3960
Начин на употреба

Единствена и супер нежна четка со 3960 меки, атрауматски CUREN® влакна кои имаат дебелина од 0,12 мм Ø.

Идеална за тие што сакаат да четкаат со малку поголем притисок, а при тоа да не ги трауматизираат непцето и забите.

Curaprox-CS-5460-Stars-edition-pakaging

Curaprox CS 5460 Night Edition 2/1

За новата Night Edition колекција, позајмивме некои од 300-те милијарди ѕвезди …

CS 1560 soft

Curaprox CS 1560 soft

Единствена и нежна четка со 1560 меки, атрауматски CUREN® влакна кои имаат …

Curaprox-CS-5460-various-colors-old

Curaprox CS 5460 ultra soft

Единствена и ултра нежна четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна …