Curaprox CS 5460 ortho

CS 5460 ortho
Начин на употреба

Специјална четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна со V засек. Оваа четка за заби на средината има вдлабнатина – V засек, посебно изработена за чистење на брикетите и лакот од фиксните ортодонтски апарати: 5460-те CUREN® влакна ги чистат Вашите протези, заби и непца нежно и внимателно. 5460 CUREN ® влакна, 0,10 mm Ø.

curaprox-cssurgical

Curaprox CS Surgical

Исклучително мека, со 12000 ултра нежни, меки и атрауматски CUREN® влакна, …

cs-1009-single

Curaprox CS 1009 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …

CS 1006 single

Curaprox CS 1006 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …