Curaprox CS 5460 ultra soft

Curaprox-CS-5460-various-colors-old
Начин на употреба

 

 

Единствена и ултра нежна четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна кои имаат дебелина од 0,10мм Ø.

Идеална за атрауматско чистење на забите.

Curaprox-CS-5460-4-packaging

Curaprox-CS-5460-3pack-old

Curaprox-CS-3960

Curaprox CS 3960 super soft

Единствена и супер нежна четка со 3960 меки, атрауматски CUREN® влакна …

CS 1560 soft

Curaprox CS 1560 soft

Единствена и нежна четка со 1560 меки, атрауматски CUREN® влакна кои имаат …

Curaprox-CS-5460-Stars-edition-pakaging

Curaprox CS 5460 Night Edition 2/1

За новата Night Edition колекција, позајмивме некои од 300-те милијарди ѕвезди …