Curaprox CS Surgical

curaprox-cssurgical
Начин на употреба

Исклучително мека, со 12000 ултра нежни, меки и атрауматски CUREN® влакна, чија дебелина е 0,06мм Ø . Четирите задебелувања кои ги има на дршката овозможуваат правилно држење на четката и придонесуваат за контролирано и прецизно чистење без притисок.

CS Surgical се препорачува за употреба кај пациенти после орално-хируршки интервенции, кај пациенти со изразени гингивити(улцеро-некрозни) и кај пациенти на радиотерапија.

Развиена во соработка со Prof. Dr. N.P.Lang на Универзитетот во Берн, Швајцарија.

CS 1006 single

Curaprox CS 1006 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …

CS 5460 ortho

Curaprox CS 5460 ortho

Специјална четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна со V засек. Оваа …

cs-1009-single

Curaprox CS 1009 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …