CTC 203 чистач за јазик

CTC 203

CURAPROX чистачот за јазик е посебно прифатлив, бидејќи не предизвикува нагон за повраќање при чистење, а количината на отстранети наслаги и прецизноста на чистење лесно се гледат и осеќаат. Успехот е видлив веднаш после првата употреба.
Достапни се во дуо-пакување.