CURAbaby сет CKC 42 – глодалка + четка

CURAbaby set CKC 42
Начин на употреба

За орална нега, од најрана возраст. CURAbaby глодалката, веќе од вториот месец ја стимулира бебешката радозналост и преку игра го припрема бебето за употреба на четка за заби.

Сетот се состои од CURAbaby глодалка и детска четка за заби CURAkid 4260 soft.

Curaprox-baby-CBR-2

CURAbaby – глодалка

CURAbaby – глодалка е комбинација на: четка за заби која масира, прстен …

Curaprox-CS-Smart

Curaprox CS Smart

НЕВЕРОЈАТНА ИНОВАЦИЈА: 7,600 ВЛАКНЕНЦА! Curaprox CS Smart четка за заби – мала, …

CURAkid CK 4260 super soft 2

CURAkid CK 4260 super soft

Ултра нежна детска четка за заби која има тесна глава со над 4000 ултра …