CURAkid CK 4260 super soft

CURAkid CK 4260 super soft 2
Начин на употреба

Ултра нежна детска четка за заби која има тесна глава со над 4000 ултра меки, атрауматски CUREN® влакна. Главата на четката е обложена со мек, гумиран материјал за заштита од повреди, со што четката се препорачува да се користи веќе по никување на првите млечни заби.
Оваа четка е наградена со престижна награда за ергономски дизајн, со што идеално одговара како на детската, така и на раката на родителот. Специјално развиена во соработка со Prof. Dr. Adrian Lussi и Dr. Nadia-Marina Kellerhoff на Универзитетот во Берн, Швајцарија.

Curaprox-CS-Smart

Curaprox CS Smart

НЕВЕРОЈАТНА ИНОВАЦИЈА: 7,600 ВЛАКНЕНЦА! Curaprox CS Smart четка за заби – мала, …

CURAbaby set CKC 42

CURAbaby сет CKC 42 – глодалка + четка

Сетот се состои од CURAbaby глодалка и детска четка за заби CURAkid 4260 soft.

Curaprox-baby-CBR-2

CURAbaby – глодалка

CURAbaby – глодалка е комбинација на: четка за заби која масира, прстен …