Curaprox CS 5460 Rainbow Edition 2/1

curaprox-rainbow-cs-5460-limited-edition2

rainbow_edition_get-your rainbow_edition_5 curaprox-rainbow-cs-5460-limited-edition

CURAbaby set CKC 42

CURAbaby сет CKC 42 – глодалка + четка

Сетот се состои од CURAbaby глодалка и детска четка за заби CURAkid 4260 soft.

cs-1009-single

Curaprox CS 1009 single

Совршена четка за заби со ултра нежни и меки CUREN® влакна, развиена од …

curaprox-cs-5460-valentine-edition-doppelpack

Curaprox CS 5460 Love Edition

Нова лимитирана едиција CURAPROX CS 5460 LOVE Edition На Вашите сакани подарете …