Curaprox CS Smart

Curaprox-CS-Smart
Начин на употреба

НЕВЕРОЈАТНА ИНОВАЦИЈА: 7,600 ВЛАКНЕНЦА!

Curaprox CS Smart четка за заби – мала, а сепак паметна.

Развиена за деца над 5 годишна возраст. Наликува на четката за возрасни Curaprox CS 5460, но со смалена големина. И покрај помалите димензии сепак има нешто поголемо. За разлика од поголемата Curaprox CS 5460 четка за заби која има 5460 Curen® влакненца, CS Smart може да се пофали со неверојатни 7,600 ултра меки и нежни Curen® влакненца. Затоа воопшто не изненадува што децата не се единствени кои се вљубени во нежноста на оваа четка. Стоматолозите кои ја тестирале CS Smart четката за заби се просто воодушевени и им ја препорачуваат и на возрасните самите да ја пробаат.

Curaprox-baby-CBR-2

CURAbaby – глодалка

CURAbaby – глодалка е комбинација на: четка за заби која масира, прстен …

CURAbaby set CKC 42

CURAbaby сет CKC 42 – глодалка + четка

Сетот се состои од CURAbaby глодалка и детска четка за заби CURAkid 4260 soft.

CURAkid CK 4260 super soft 2

CURAkid CK 4260 super soft

Ултра нежна детска четка за заби која има тесна глава со над 4000 ултра …