Паста за заби Curaprox Enzycal Zero

Curaprox-Enzycal-Zero-packaging

Балансираниот ENZYCAL – систем во составот на пастата го подржува природниот (анти-плак) одбранбен механизам на плунката во усната празнина. БЕЗ SLS (содиум лаутрил сулфат): Не пени, ја намалува појавата на афти и не ја дразни слузницата на устата. Делува на подобрување на симптомите кај пациентите со сува уста. Компатибилна за пациенти со хомеопатска терапија. ЗА ОПТИМАЛНО ДЕЛУВАЊЕ: Користете ја пастата со четката за заби CURAPROX CS 5460 ultra soft. УПОТРЕБА : * За секојдневна употреба. ВНИМАНИЕ : * НЕ СОДРЖИ ФЛУОРИДИ. * За деца над 6 годишна восраст и возрасни. * Да не се голта.

Curaprox-Enzycal-950-packaging

Паста за заби Curaprox Enzycal 950

Нежна паста за заби против кариес. ЛАКТОПЕРОЗЕН СИСТЕМ: Ензимите во …

Curaprox-Enzycal-1450-packaging

Паста за заби Curaprox Enzycal 1450

Нежна паста за заби против кариес. ЛАКТОПЕРОЗЕН СИСТЕМ: Ензимите во …

Curaprox-Black-is-White-and-White-is-black

Curaprox Black is White

Ефикасна паста за белење на забите со активен јаглен