Curaprox CS 5460 Love Edition

curaprox-cs-5460-valentine-edition-doppelpack
Начин на употреба

Нова лимитирана едиција CURAPROX CS 5460 LOVE Edition

На Вашите сакани подарете им љубов и блескава насмевка.

LOVE FB

Curaprox-CS-5460-various-colors-old

Curaprox CS 5460 ultra soft

Единствена и ултра нежна четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна …

Curaprox-CS-5460-Stars-edition-pakaging

Curaprox CS 5460 Night Edition 2/1

За новата Night Edition колекција, позајмивме некои од 300-те милијарди ѕвезди …