Curaprox Super duo

Curaprox-superduo-packaging-1

Секој херој има свој помошник. Секако, нашата четка за заби е херој. А што се случува со останатите 30% од површината помеѓу забите, која ниту нашата четка не ја достигнува? Тука на ред доаѓа нејзината помошничка – ултра нежната интердентална четка. Поедноставно, полесно и поефикасно од забниот конец. Четката за заби чисти 70% од површината на забите, а интерденталните четкички останатите 30%.

Со новиот пар СУПЕРДУО: CS 5460 ultra soft & CPS prime – Вашите заби сега ќе бидат целосно чисти.

 

MK-FB-objava-Superduo-2
 

Cetka+interd. 100%

 

curaprox-cs-5460-valentine-edition-doppelpack

Curaprox CS 5460 Love Edition

Нова лимитирана едиција CURAPROX CS 5460 LOVE Edition На Вашите сакани подарете …

CS 1560 soft

Curaprox CS 1560 soft

Единствена и нежна четка со 1560 меки, атрауматски CUREN® влакна кои имаат …

Curaprox-CS-5460-various-colors-old

Curaprox CS 5460 ultra soft

Единствена и ултра нежна четка со 5460 меки, атрауматски CUREN® влакна …