Тефлонска трака DF 820

DF820
Начин на употреба

Иновативна забна трака од тефлон, за лесна апликација во меѓузабниот простор. Импрегнирана е со Chlorhexidin поради неговиот антибактерициден ефект. Важно: Конецот никогаш не го форсирајте во сулкусот на забот и не користете нагли движења со конецот.

df845

Забен конец DF 845

Забен конец идеален за чистење под мостови, импланти и фиксни ортодонтски …

Curaprox-DF-834

Забен конец DF 834

Забен конец обложен со восок и со вкус на ментол, 50м.