Забен конец DF 834

Curaprox-DF-834
Начин на употреба

Обложен со восок и вкус на ментол. Идеално навлегува помеѓу контактните точки на забите. Обвивката од восок ја олеснува контролата врз забниот конец. Важно : Конецот никогаш не го форсирајте во сулкусот на забот и не користете нагли движења со конецот.

DF820

Тефлонска трака DF 820

Тефлонска трака за чистење на забите.

df845

Забен конец DF 845

Забен конец идеален за чистење под мостови, импланти и фиксни ортодонтски …