Забен конец DF 845

df845
Начин на употреба

За одржување орална хигиена кај пациенти со импланти, фискни ортодонтски апарати и мостови. Содржи 50 парчиња забен конец (водилка, забен конец и сунѓерест дел. Употреба: Восилката служи за внесување на забниот конец во меѓузабните простори, под мостовите и околу брикетите. Со сунѓерестиот дел се чистат просторите помеѓу забите, под мостовите и околу брикетите. Останатиор дел служи за чистење на просторите помеѓу забите.

DF820

Тефлонска трака DF 820

Тефлонска трака за чистење на забите.

Curaprox-DF-834

Забен конец DF 834

Забен конец обложен со восок и со вкус на ментол, 50м.