Curaprox Ortho Kit

curaprox-ortho-kit
cps_556

Curaprox CPS 555/556 сет

Сет за орална нега

Plaqsearch curaprox

PlaqSearch таблети

Таблетки за шмукање. За употреба во ординација или во домашни услови. …

CTC 203

CTC 203 чистач за јазик

CURAPROX чистачот за јазик е посебно прифатлив, бидејќи не предизвикува …