PlaqSearch таблети

Plaqsearch curaprox

Таблетки за шмукање. За употреба во ординација или во домашни услови. Препорачливо и за деца, со вкус на овошје. Без Еритрозин. Двобоен систем на пребојување, старите забни наслаги ги пребојува со плава боја а новите забни наслаги со црвена боја.