Curaprox Sensitive Young

258
Начин на употреба

Оваа SENSITIVE четка за заби има мала глава која достигнува до сите делови од детската уста. Меките CUREN® влакненца (10 пати повеќе отколку кај обичните четки за заби) чистат нежно и лесно навлегуваат и во најпроблематичните места долж сулкусот на забот, овозможувајќи при тоа поефикасни резултати за време на четкањето, без трауми и повреди.
Идеална за деца кај кои почнуваат да никнат трајните заби, односно за мешовита дентиција.

Curaprox-baby-CBR-2

CURAbaby – глодалка

CURAbaby – глодалка е комбинација на: четка за заби која масира, прстен …

Curaprox-CS-Smart

Curaprox CS Smart

НЕВЕРОЈАТНА ИНОВАЦИЈА: 7,600 ВЛАКНЕНЦА! Curaprox CS Smart четка за заби – мала, …

CURAbaby set CKC 42

CURAbaby сет CKC 42 – глодалка + четка

Сетот се состои од CURAbaby глодалка и детска четка за заби CURAkid 4260 soft.