UHS 410

UHS 410

Држач од алуминиум со вртлив затворач. Овој класичен CURAPROX држач е многу издржлив и практично неуништлив. Ви помага оптимално да ги исчистите интерденталните простори.

UHS-430

UHS 430

Држач од алуминиум со вртливи затворачи на двете страни..

UHS 450

UHS 450

Држач со модерен дизајн, единствен во својата намена...