UHS 430

UHS-430

Држач од алуминиум со вртливи затворачи на двете страни. Практичен е при истовремена употреба на две четкички со различни големини.

UHS 410

UHS 410

Овој класичен CURAPROX држач е многу издржлив и практично неуништлив.

UHS 450

UHS 450

Држач со модерен дизајн, единствен во својата намена...