UHS 450

UHS 450

Држач со модерен дизајн, единствен во својата намена: Патентираниот Клик-затворач овозможува брза и едноставна промена на четкичката. Благодарение на еластичноста и практичната форма на држачот, интерденталната четка може нежно и без потешкотии да се внесе дури и помеѓу катниците. За оптимален притисок при користење на овој држач најголема улога има неговата природна еластичност.

UHS 410

UHS 410

Овој класичен CURAPROX држач е многу издржлив и практично неуништлив.

UHS-430

UHS 430

Држач од алуминиум со вртливи затворачи на двете страни..