За нас

Тамидентал е генерален застапник и дистрибутер на производите на швајцарската фирма CURADEN International.

Од 1972 година па се до денес сите Curaprox производи се откриени, развиени и усовршени во Швајцарија.

Темелот на успехот на Curaden се наоѓа во блиската соработка со швајцарските доктори по дентална медицина, забните техничари и универзитетите. Таа соработка придонесе за стекнување на капитални знаења во областа на техниките за чистење заби и начините за одржување на оралната хигиена, како и за развивање на иновативни производи во тоа поле.

CURAPROX со задоволство го признава своето швајцарско потекло. Поради своето потекло и користењето на високо специјализирано знаење создава производи со врвен квалитет - производи кои едноставно и вистински ги решаваат сите проблеми поврзани со оралната хигиена.

 

 

CS 5460 ultra soft

iTOP

talking

Добар разговор и непријатен здив

Дали некогаш сте се нашле во прилика да имате интересен разговор со …

DSC_4520

BLACK IS WHITE\WHITE IS BLACK

Ефикасна  паста за белење на забите со активен јаглен Curaprox Ви го претставува …